Tuotekategoriat

Ohje

Ohje

Miksi se on niin halpaa?
Koska meillä on runsaasti kokemusta muotiliiketoiminnasta, maailmanlaajuiset kontaktimme työskentelevät meille koko päivän!

Miten voin tarkistaa tilaukseni tilan?
Kun tilauksesi on asetettu, alkuperäinen sähköpostivahvistus päivitetään. Saat myös erillisen lähetysvahvistuksen sähköpostitse, jossa on samat tiedot. Jos olet rekisteröitynyt jäsen, voit myös valita "Oma tili" ja tarkastella tilauksesi tilaa "Tilaushistoria" -välilehdessä.

Otatko vastaan ​​palautuksia ja vaihtoja?
Joo! Tuotteet voidaan palauttaa palautusta tai vaihtoa varten niin kauan kuin seuraavat ehdot täyttyvät: 30 päivän kuluessa lähetyspäivästä (palautuspakkaus on merkittävä sellaiseksi) tavara ei ole kulunut, pesty tai muuttunut millään tavalla.

Jos he eivät sovi minulle, voinko palauttaa sen?
tietenkin voi. Annamme sinulle mahdollisuuden palauttaa kohteita, joita et halua säilyttää, ja taata 100 prosentin palautus tässä tapauksessa.

Miten voin muuttaa tilaukseni tilauksen tekemisen jälkeen?
Joskus sinun täytyy vaihtaa tilauksesi. Kun olemme vahvistaneet tilauksesi, emme voi muuttaa tai lisätä mitään tekemättä tilausta. Kaikki tilauksen käsittelemät kohteet syötetään varastonhallintatietokantaamme, eikä niitä voida muuttaa tilauksen vahvistamisen jälkeen.

Miten tilaus palautetaan?
Voit ottaa yhteyttä meihin ja asiakaspalvelumme opastaa sinut takaisinmaksuun. Katso vaihto- ja palautuspolitiikan sivu.

Miten voin seurata tilaustani?
Voit seurata tilauksesi seuraamalla Kysely-verkkosivustoa ja antamalla tilausnumerosi ja laskutus postinumerosi. Tämän jälkeen voit tarkastella kaikkia tilauksesi ja lähetystietojasi.

Kuinka kauan kestää tilaukseni lähettää?
Pakkaamme ja lähetämme tilauksesi mahdollisimman pian. Tilaukset on tarkistettava ja hyväksyttävä ennen lähetystä ja saattavat kestää useita päiviä. Huomaa, että emme lähetä lauantaisin, sunnuntaisin tai vapaapäivinä. Vaikka teemme parhaamme varmistaaksemme, että tilauksesi toimitetaan ajoissa, emme pysty hallitsemaan luonnollisten tekijöiden, kuten huonon sään, lakkojen, lomien, palvelukatkosten jne. Aiheuttamia viiveitä.

Kuinka turvallinen sivustosi on?
Käytämme uusinta tietoturvatekniikkaa henkilötietojesi suojaamiseksi. Kun annat henkilökohtaiset tiedot kassalle, siirryt suojatulle sivustolle (SSL-sertifikaatin avulla). Useimmat selaimet näyttävät selaimessasi pienen lukkosymbolin, joka pitää sinut turvassa. Jotkin käyttöjärjestelmät näyttävät viestin, joka kertoo, että syötät suojatun verkkosivuston. Jos jätät sivuston suojatun alueen milloin tahansa, käyttöjärjestelmä voi ilmoittaa, että jätät sivuston suojatun osan. Sinulta kysytään, haluatko peruuttaa tämän muistutuksen tulevissa tilanteissa.

Kuka minun pitäisi ottaa yhteyttä, jos tilaukseni on ongelma?
Tuemme tuotteitamme ja asiakaspalvelua koskevia sitoumuksia. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua tilauksesi yhteydessä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse.