Tuotekategoriat

Toimitus

Toimitus

Toimitamme kaikkiin maailman järjestyksiin. Osta ja nauti laadukkaasta palvelustamme, toimitamme sen suoraan ovellesi. Useimmille tilauksille toimitamme ilmaiset toimitukset. Jos tarvitset kiireellistä tilausta, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

1. Vastaa tilauspyyntösi
Kun olet käsitellyt maksusi ja vastaanottanut tilauspyynnön, vahvistamme tilauksen sähköpostitse. Sitten valmistamme tuotteet tilauksesi mukaan.

2. Käsittelyaika
Tässä osassa kysytään noin 1-2 työpäivää laadunvalvonnasta ja järjestämme asianmukaisen kuljetuksen. Kun paketti on lähetetty, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa on lähetystietoja.
Huomautus: Useissa projekteissa tehdyissä tilauksissa käsittelyaika perustuu projektiin, jonka käsittelyaika on pisin.

3. Toimitusaika
Todellinen toimitusaika määrämaahan riippuu tilauksesi toimitusmenetelmästä.

V: Ilmainen toimitus: 7 - 15 arkipäivää, ilmainen toimitus kaikille maille ja alueille.

B: Tavallinen kuljetus: 6 - 12 työpäivää, rahti on määritettävä tilauksen yksityiskohtien mukaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

C: Nopeutettu kuljetus: 5 - 10 työpäivää, rahti on määritettävä tilauksen yksityiskohtien mukaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Huomautus: Kuljetusaika vaikuttaa myös julkisiin vapaapäiviin, kohdemaan maihin ja kuriiripalveluihin.

4. Toimitetaan
Toimitusaika = käsittelyaika + kuljetusaika

Palautteen mukaan useimmat paketit voidaan toimittaa nopeasti ja turvallisesti.

Seuraa pakettiasi

Kun tilauksesi on vahvistettu, lähetysosastomme käsittelee sen. Kun paketti on lähetetty, saat sähköpostiviestin, jossa on seurantanumero. Huomaa, että edellä mainittu arvioitu aika koskee tilausta, joka on lähetetty ennen tilauksen tekemistä. Jos haluat lisätietoja pakkauksen tilasta, ota rohkeasti yhteyttä.